Seyu Szavazz Rám! játék – DVSC-TVP

Játékszabályok, használati útmutató

 

Részvétel

A ’Szavazz Rám!’ játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti a Seyu applikációt. Aki már letöltötte a Seyu applikációt szintén kvalifikált a játékra. A játékba annak időtartama alatt bármikor be lehet szállni, de érdemes minél előbb a szavazatok gyűjtése érdekében.

 

Díjazás

I. helyezett: a Seyu által felajánlott dedikált DVSC-TVP mez.

 

A játék célja

 

A játék célja, hogy Te, a felhasználó minél több szavazatot gyűjts a versenyben és megnyerd a dedikált DVSC-TVP mezt.

Pontozás

 

Egy szavazatnak minősül a Seyu Facebook oldalának kedvelése/like-olása és a beküldött ’Szavazz Rám!’ Seyu Szelfidre érkezett kedvelés/like-olás a Facebook oldalunkon ugyanattól a szavazótól az erre a célra létrehozott galériában. A legtöbb szavazatot gyűjtő felhasználó nyeri a versenyt és a jegyeket.

 

  A leghatékonyabb módja a szavazatok gyűjtésének, hogyha rendre megosztod a Seyu Facebook oldaláról a ’Szavazz Rám!’ Seyu Szelfid a #seyuszavazzram hastaggal és kéred ismerőseid, hogy kedveljék azt és a Seyu Facebook oldalát.

 

A szavazatok számítása: 1 kedvelés/like a Seyu Facebook oldalára + 1 kedvelés/like a ’Szavazz Rám!’ Seyu Szelfidre = 1 szavazat Megjegyzés: az érvényes szavazathoz kedvelni kell mind a Seyu Facebook oldalát és a versenyző ’Szavazz Rám!’ Seyu Szelfijét is a szavazónak.

   

A verseny győztesének meghatározása

 

A játék utolsó játéknapját követően, 2018.05.18 24:00, a Seyu munkatársai összevetik a játékban résztvevő felhasználók ’Szavazz Rám!’ Seyu Szelfijeire érkezett kedvelők névsorát a Seyu Facebook oldalát kedvelők listájával és megállapítják az érvényes szavazatok számát versenyzőnként.

Ezt követően, 2018.05.23.-án 20:00-kor kihirdetjük a verseny győztesét, aki magáénak tudhatja a DVSC-TVP játékosai által dedikált mezt.

A játék használata

 

A játékba a Seyu alkalmazás letöltésével és egy ’Szavazz Rám!’ üzenettel ellátott Seyu Szelfi beküldésével lehet nevezni. Akik már letöltötték a Seyu alkalmazást szintén nevezhetnek a játékra egy Seyu Szelfi beküldésével a ’Szavazz Rám!’ üzenettel. A ’Szavazz Rám!’ üzenet minden nyitott esemény választható üzenetei között szerepel a Seyu alkalmazásán belül a játék teljes időtartama alatt, a nap 24 órájában.

A beküldés után a Seyu Szelfit a Seyu megosztja a hivatalos Facebook oldalán a ’Szavazz Rám!’ galériában. (A megosztás igénybe vehet akár 24 órát is.) Ezután a játékban résztvevő felhasználó meg tudja osztani a szelfijét és invitálni ismerőseit, hogy kedveljék/like-olják azt és a Seyu hivatalos Facebook oldalát. Ez egy szavazatnak minősül.

A játék időtartama

2018. Február 1. 00:00-től 2018. Május 18. 24:00-ig.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

 

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.