tom_vechy_vecsernyes_seyu_
Vecsernyés ‘Vechy’ Tamás
CEO & Co-Founder

Nem tudnám elképzelni az életemet a sport és a technológiai megoldások nélkül. Ez a kötődés már nagyon kicsi gyerekkorom óta megvan. Mint az internet generáció tagja, úgy hiszem ez természetes. A foci volt az első szerelmem, ennek a gyönyörű sportnak köszönhetem, hogy megtanultam keményen megküzdeni a céljaimért,alázatosan és eltökélten dolgozni egy csapat tagjaként nap mint nap. Az, hogy egy olyan technológiai újítást sikerült megalkossunk, ami rengeteg boldogságot okoz sportszerető társaimnak, egyszerre tesz boldoggá és indít meg.

Már 5 éves koromban beleszerettem a labdarúgásba, amint nem sokkal követett a számítógépek és az ezt körülvevő technológiák iránti érdeklődés.Felnőtt koromra az érdeklődési körök bővültek, mint az autó sport vagy éppen egy hangszeren való játék, de a mai napig nagy figyelemmel követem az IT szektorban bekövetkező fejlődéseket, valamint a kedvenc sport csapataim mérkőzéseit is. Csapatsportokban nőttem fel és mindig úgy gondoltam, hogy igazán jót alkotni, csak egy jó társulattal lehet, mert egymást segítve többre vagyunk képesek.

kovacs_ervin_seyu_
Kovács Ervin
COO & Co-Founder
kerekes_peter_seyu_
Kerekes Péter
HR & Co-Founder

Gyerekkorom óta aktívan sportolok, ezért amikor találkoztam a Seyu-val remek lehetőséget láttam benne, hogy a mai fiatalokat közelebb hozzuk a sport szurkolásához. Jó látni a Seyu nagyfokú fejődését és örömmel tölt el, hogy részt vehetek a project teljes megvalósításban. Remélem továbbra is kamatoztatni tudom eddigi üzleti tapasztalataimat a Seyu mindennapi életében, és a sportolók buzdításában még több embert tudunk megmozgatni.

20 éve foglalkozok aktívan szoftverfejlesztéssel, az irányításom alatt születtek meg a Seyu backend és mobil alkalmazások. A Seyu részéről nagyon sok kihívást tartogat igény merült fel a fejlesztés során, melyekre öröm volt megoldást találni. Jó látni, hogy egy remek ötlet, milyen professzionális szolgáltatássá nőtte ki magát az általunk fejlesztett alkalmazások támogatása mellett! A sportokat tekintve alapvetően ‘mindenevő’ vagyok, megmozgatnak a csapatsportok, de szívesen nézem az egyéni küzdelmeket is, mint pl. a vívás vagy lovaglás. Remek lehetőségnek gondolom, hogy most már akár otthonról is tudom buzdítani kedvenceimet!

kerekes_balazs_seyu
Kerekes Balázs
CTO
marcell
Végh Marcell Zoltán
CFO

Végh Marcell Zoltán vagyok és 2018 óta vagyok a Seyu tagja mint pénzügyi vezető. IT vállalkozásokkal és strartup-okkal 2010 óta foglalkozom és hamarosan megszerzem a közgazdaságtani PhD-t. Az iskolában általában engem választottak ki utolsónak tesi órán, valószínűleg azóta nem sok minden változott. Mindig is a Juventus volt a kedvenc csapatom, volt is egy Del Piero mezem nyolc éves koromban. Emellett szeretem a MotoGP-t, FormulaE-t és az IndyCart, de bármilyen motorsportot szívesen megnézek. A sportban a relaxálást és kikapcsolódást keresem, ezért szívesen szakítok időt arra, hogy jógázzak és fussak. A sport komoly segítség lehet bárkinek a kiegyensúlyozott élet eléréséhez, ezért a Seyu-val arra is szeretném mozgásra ösztönözni az embereket.

Sport rajongó vagyok gyerekkorom óta, triatlonozok és rengeteg meccset nézek, valamint a mindennapokban is sportos munkáim vannak. A Seyu-nál ez a jogi és média feladatokat jelenti. Úgy gondolom, hogy a sport szeretetünk mellett az app-al egy kis pluszt csempészünk mind a sportolók, mind a drukkerek életébe, hiszen ki ne szeretne egy lelkesítő üzenetet eljuttatni kedvenceinek a meccs előtt. Azon dolgozunk, hogy ezek az üzenetek minél egyedibbek lehessenek!

thassy_tira_seyu
dr. Thassy Tíra
PR and Legal
süli_zsolt_seyu
Süli Zsolt
Senior Developer

Alapvetően a sport eddig nem állt az életem középpontjában, de a Seyu-nak köszönhetően egyre több betekintést nyerek a sport világába. Sokat jelent számomra, hogy a mindennapi munkám nem csak a beküldött szurkolói képek folyamatosan növekvő számában indukálja azt, hogy amit csinálunk az működik, hanem a sok, mosolygós kép is ugyanezt erősíti bennem. Remélem a technológiánk egy nap visszaköszön egy Star Wars epizódban is. 🙂

Gyerekkorom óta szinte minden napomat a sport töltötte be. 17 évig néptáncoltam, majd 8 éven keresztül a kézilabda világában éltem, mint igazolt játékos. Számos sport rendezvényen vettem részt, mint szervező, mint résztvevő. Célom, hogy minden sporttal kapcsolatos eseményen maximálisan segítsem szurkoló társaimat és sport szerető barátaimat, hiszen együtt könnyebb!

meszaros_veronika_seyu
Mészáros Veronika
Project and office manager
racz_levente_seyu
Rácz Levente
Intern

A Seyu csapatába július óta tartozom, mint gyakornok. A lehetőségről egy egyetemi tanárom révén hallottam és rögtön megtetszett, hogy a sporthoz szorosan kapcsolódó munkám lehet. A munka mellet harmadéves gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató vagyok a Budapesti Corvinus Egyetemen. Magához a sporthoz 3 éves koromban kerültem közel, akkor kezdtem el úszásra járni, a vízhez a mai napig közel maradtam, jelenleg versenyszerűen vitorlázom, emellett pedig búvárkodom, síelek és heti rendszerességgel falat mászom.

Keress minket a közösségi oldalakon
info@seyu.hu

Bármilyen jellegű kérdéssel kérünk fordulj hozzánk az info@seyu.hu email címen.

ervin.kovacs@seyu.hu

Felhasználói tapasztalatok kapcsán, kérünk lépj velünk kapcsolatba az ervin.kovacs@seyu.hu címen és amint tudunk reagálunk neked.

tom.vechy@seyu.hu

Amennyiben egy sportklub képviselője vagy, amely szeretné a szurkolóinak elérhetővé tenni a Seyu Szelfiket, írj nekünk a tom.vechy@seyu.hu címre.