Hogyan segíti a Seyu a szurkolókat?

A Seyu lehetőséget ad a sport rajongóknak a világon mindenhol, hogy csináljanak szurkolói képeket, ahhoz szurkolói üzenetet adjanak és posztolják ezeket a kedvenc csapatuk, sportolójuk mérkőzésein a pálya melletti és a lelátók feletti LED kijelzőkre, így buzdítva a sportolókat a pályán, akár több ezer kilométer távolságból.

Elhivatott célunk, hogy emberek millióinak szerezzünk örömöt a Seyu-val, rajongóknak akik nem tudnak eljutni a sportcsarnokokba és stadionokba. Hiszünk abban, hogy megadván a lehetőséget nekik arra, hogy kimutassák támogatásukat a sportolóknak, a meccsnap élménye számukra is különlegessé válik, nem csak a sok ezer helyszíni szurkoló számára.

seyu-how-helps-images-background seyu-arena-image fans-image

Hogy használd?

Töltsd le az applikációt!

Töltsd le az ingyenes Seyu applikációt a GooglePlay vagy Apple Store áruházakból!

Lépj be!

Jelentkezz be saját Facebook vagy Gmail fiókoddal és oszd meg szurkolói képeidet a közösségi hálózataidban a világ bármely pontjáról, a nap bármely percében a Seyu alkalmazásából!

Válassz egy mérkőzést!

Keresd meg a kedvenc csapatod mérkőzését vagy azon atlétád versenyét akinek szurkolsz!

Készítsd egy szurkolói képet!

Készíts egy szelfit vagy fotózkodj a pároddal, barátaiddal bárhol jársz a világban!

Adj a képedhez buzdító üzenetet!

Adj egy motiváló szurkolói üzenetet a képedhez, amelyet a fotód mellett lát majd kedvenc sportolód!

Posztold a szurkolói képed a kijelzőre!

A ‘Megosztás’ gomb megnyomásával posztold a Seyu szurkolói képed a kedvenc csapatod meccsén vagy atlétád versenyén az óriáskijelzőkre és a pálya melletti reklámfelületekre!