Sales

A klubok, szövetségek és sportrendezvény szervezők számára a szolgáltatásunk egy új, a szurkolókat több platformon keresztül elérő reklámcsomagot kínál, amelynek köszönhetően nem csak a saját brandjük széleskörben való megjelenését segítik elő, de meglévő szponzoraiknak is új felületeket tudnak kiajánlani, értékesíteni.

A sportban tevékenykedő márkák számára is ideális lehetőséget nyújt a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ szolgáltatása, hiszen a már meglévő, megvásárolt LED megjelenéseikre irányított figyelmet szerezhetnek a szurkolóktól, akik képeit a brand megjelenésbe építi szoftverünk.

A grafikai megjelenésnek csak a kreatív grafikai szakemberek képzelete szab határokat, a szolgáltatásunk teljes mértékben arculatra igazítható mind a klubok, szövetségek és mind a brandek által. Ez természetesen igaz a helyszíni óriáskijelzős, játéktér melletti és közösségi médiás megjelenésekre is.

A ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ szolgáltatásánál keresve sem találni jobb marketing eszközt, amely közvetlenebben, a generációs igényeknek megfelelőbben szólítaná meg a Z, Y és X generáció tagjait. A közösségi média mutatóinban egyértelműen kirajzolódik az atrend, hogy a 35 év alattiak a legaktívabbak a szurkolói fotó készítésben, míg az ezen tartalmakkal való interakcióba a 35 év felettiek is belépnek a közösségi háló világában.

Lépj a konkurenciád elé a piacon! Várjuk a hívásod.

Team Seyu

info@seyu.hu

Bármilyen jellegű kérdéssel kérünk fordulj hozzánk az info@seyu.hu email címen.

ervin.kovacs@seyu.hu

Felhasználói tapasztalatok kapcsán, kérünk lépj velünk kapcsolatba az ervin.kovacs@seyu.hu címen és amint tudunk reagálunk neked.

tom.vechy@seyu.hu

Amennyiben egy sportklub képviselője vagy, amely szeretné a szurkolóinak elérhetővé tenni a Seyu Szelfiket, írj nekünk a tom.vechy@seyu.hu címre.