Seyu – FIBA – nyereményjáték

Seyu – FIBA – nyereményjáték
2021.06.02. – 2021.06.06.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és a FIBA egy közös játék keretében egy FIBA 3×3 kosárlabdát és 10 db 3×3 Debrecen pólót (győztesenként 1 db) ajándékoz azon szerencsés felhasználóknak, akik a FIBA 3×3-as UOQT Olimpiai kvalifikációs tornára szurkolói képet küldenek be.

Részvétel

A játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ applikációt. A játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó szurkolói képet küldjön be a FIBA 3×3-as UOQT Olimpiai kvalifikációs tornára.

Díjazás

A szelfi játék nyertesei 1 db FIBA 3×3 kosárlabdát vagy a 10 db 3×3 Debrecen póló egyikét  nyerhetik meg a FIBA felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyerteseit a FIBA munkatársai a FIBA 3×3-as UOQT Olimpiai kvalifikációs torna után választják ki.

A nyertes értesítése

A nyereményjáték győzteseit email-ben értesíti ki a Seyu csapata és a nyertes képek felkerülnek a Seyu hivatalos Facebook oldalára.

Nyeremény átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 48 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményét, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyeremény átvétele a FIBA 3×3 Debrecen helyszínén történik.

A szelfi játék menete

A játékba az ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás letöltésével és a FIBA 3×3-as UOQT Olimpiai kvalifikációs tornára készített szurkolói kép beküldésével lehet nevezni.

A játék teljes időtartama alatt, 2021.06.02. 12:00-tól 2021.06.06. 22:00-ig, a nap 24 órájában lehet képet beküldeni.

Lépések:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást!
  2. Lépj be a Facebook vagy Gmail fiókoddal az alkalmazásba!
  3. Jelöld a kedvencek közé a FIBA 3×3-at!
  4. Válaszd ki a FIBA 3×3 kosárlabda mérkőzések egyikét!
  5. Készíts egy képet, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  6. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játék időtartama

A játék 2021.06.02. 12:00-tól 2021.06.06. 22:00-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresse Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.