Seyu – MTK Budapest nyereményjáték

Seyu – MTK Budapest nyereményjáték
2022.05.14. – 2022.05.15.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és az MTK Budapest egy közös játék keretében 2 db Hidegkuti ajándékcsomagot ajándékoz valamely szerencsés felhasználóknak, akik az MTK Budapest – DVSC mérkőzésre (2022.05.15.) szurkolói képet küldenek be!

Részvétel

A Seyu játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ applikációt vagy az eseményre meghirdetett Seyu weblinket használja. A játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó szurkolói képet küldjön be az MTK Budapest – DVSC  (2022.05.15.) mérkőzésre.

Kizárólag az elfogadott szurkolói képekkel lehet részt venni a játékban.

A két nyereményt kizárólag két külön fotót beküldő kaphatja meg, ugyanaz a fotóbeküldő nem nyerheti meg mindkét ajándékot.

Díjazás

A szelfi játék nyertesei 1-1 Hidegkuti ajándékcsomagot kapnak az MTK Budapest felajánlásából.

A nyeremények cserélésére nincs lehetőség.

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyerteseit az MTK Budapest munkatársai a Seyu-val együttműködve az MTK Budapest – DVSC (2022.05.15.) mérkőzés után választják ki.

A nyertes értesítése

A nyereményjáték győzteseit email-ben értesíti ki a Seyu csapata és a nyertesek képe felkerülhet a Seyu és az MTK Budapest hivatalos közösségi média felületeire.

Nyeremény átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertesek nem reagálnak 72 órán belül a kiértesítésre és hogy igénylik-e a nyereményt, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyeremény átvétele az MTK Shop-ban történik.

A szelfi játék menete

A játékba a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás letöltésével vagy az eseményre létrehozott weblink használatával, majd az MTK Budapest – DVSC  (2022.05.15.) mérkőzésre beküldött szurkolói kép beküldésével lehet nevezni. 

A játék teljes időtartama alatt, 2022.05.14. 00:00-tól 2022.05.15. 18:00-ig lehet képet beküldeni.

Lépések:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást vagy nyisd meg a böngésződben az eseményre létrehozott Seyu weblinket!
  2. Lépj be a Facebook vagy Gmail fiókoddal!
  3. Jelöld a kedvencek közé az MTK Budapest csapatát! (az applikáció használata esetén)
  4. Válaszd ki az MTK Budapest – DVSC (2022.05.15.) mérkőzést!
  5. Készíts egy képet, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  6. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játékban a helyszíni hostessek segítségével képet küldők is részt vesznek.

A játékok időtartama

A játék 2022.05.14. 00:00-tól 2022.05.15. 18:00-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.