Seyu – MTK Budapest nyereményjáték

Seyu – MTK Budapest nyereményjáték
2021.10.29. – 2021.10.30.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és az MTK Budapest egy közös játék keretében egy nagy Gedeon plüsst ajándékoz valamely szerencsés felhasználónak, aki az MTK Budapest – DVSC mérkőzésre szurkolói képet küld be.

Részvétel

A Seyu játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ applikációt. A játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó szurkolói képet küldjön be az MTK Budapest – DVSC mérkőzésre. Kizárólag az elfogadott szurkolói képekkel lehet részt venni a játékban.

Díjazás

A szelfi játék nyertese egy nagy Gedeon plüsst nyer az MTK Budapest felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyertesét az MTK Budapest munkatársai a Seyu-val együttműködve az MTK Budapest – DVSC mérkőzés után választják ki.

A nyertes értesítése

A nyereményjáték győztesét email-ben értesíti ki a Seyu csapata és a nyertes kép felkerülhet a Seyu és az MTK Budapest hivatalos közösségi média felületeire.

Nyeremény átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 72 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményét, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyeremény átvétele az MTK Shop-ban történik, erre az MTK Budapest – DVSC mérkőzés napjától két hétig van lehetőség.

A szelfi játék menete

A játékba a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás letöltésével és az MTK Budapest – DVSC mérkőzésre beküldött szurkolói kép beküldésével lehet nevezni.

A játék teljes időtartama alatt, 2021.10.29. 00:00-tól 2021.10.30. 18:45-ig, a nap 24 órájában lehet képet beküldeni.

Lépések:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást!
  2. Lépj be a Facebook, Gmail vagy Apple ID fiókoddal az alkalmazásba!
  3. Jelöld a kedvencek közé az MTK Budapest csapatát!
  4. Válaszd ki az MTK Budapest – DVSC mérkőzést!
  5. Készíts egy képet, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  6. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játékok időtartama

A játék 2021.10.29. 00:00-tól 2021.10.30. 18:45-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresse Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.