Seyu – ZTE FC nyereményjáték

Seyu – ZTE FC nyereményjáték
2021.08.26. – 2021.08.27.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és a ZTE FC egy közös játék keretében egy páros belépőt ajándékoz valamely szerencsés felhasználónak a ZTE FC soron következő, hazai rendezésű bajnoki mérkőzésére a D4-es szektorba, aki a 2021.08.27-én megrendezésre kerülő ZTE FC – Budapest Honvéd FC mérkőzésre a ZTE FC színeit viselve a Seyu applikáción keresztül – elfogadott – szurkolói képet küld be. A ZTE FC színeiben vagy a Zete meccsel a TV képernyő előtt készített szurkolói képeket posztolók között kiválasztott nyertes egy páros belépőt kap ajándékba a csapat soron következő, hazai bajnoki mérkőzésére a D4-es szektorba.

Részvétel

A Seyu játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ applikációt. A játékban való részvétel feltétele egy szurkolói kép beküldése a ZTE FC színeiben vagy a Zete meccsel a TV képernyő előtt a Seyu applikáción keresztül, a ZTE FC – Budapest Honvéd FC mérkőzésére. Kizárólag az elfogadott szurkolói képeket beküldők vesznek részt a játékban.

Díjazás

A szelfi játék nyertese egy D4-es szektorba szóló páros belépőt kap ajándékba a csapat soron következő, hazai bajnoki mérkőzésére a ZTE FC felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyertesét a ZTE FC és Seyu munkatársai a ZTE FC – Budapest Honvéd FC mérkőzés után választják ki.

A nyertes értesítése

A nyereményjáték győztesét email-ben értesíti ki a Seyu csapata (a mérkőzést követő 3 munkanapon belül) és a nyertes kép felkerül a Seyu hivatalos Facebook oldalára.

Nyeremény átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 48 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményét, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyeremény átvétele a ZTE Shop-ban történik, erre a ZTE FC – Paksi FC mérkőzés napján a mérkőzés előtt van lehetőség.

A szelfi játék menete

A játékba a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás letöltésével és a ZTE FC – Budapest Honvéd FC mérkőzésre beküldött szurkolói kép beküldésével lehet nevezni.

A játék teljes időtartama alatt, 2021.08.26. 12:00-tól 2021.08.27. 21:45-ig lehet képet beküldeni.

Lépések:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást!
  2. Lépj be a Facebook, Gmail vagy Apple ID fiókoddal az alkalmazásba!
  3. Jelöld a kedvencek közé a ZTE FC csapatát!
  4. Válaszd ki a ZTE FC – Budapest Honvéd FC mérkőzést!
  5. Készíts egy képet, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  6. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játékok időtartama

A játék 2021.08.26. 12:00-tól 2021.08.27. 21:45-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresse Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.