Technológia

A Seyu program együttese lehetővé teszi azt, hogy szurkolók milliói szurkolói képet készíthessenek magukról és egymásról, a helyszíneken vagy a világon bárhol, azt buzdító üzenetekkel ellássák és posztolni tudják azokat a sportesemények helyszínén lévő LED felületekre. A Seyu alkalmazása ingyenesen letölthető mindenki számára az Apple és GooglePlay áruházakból.

A felhő alapú rendszerünk 98%-ban automatizált, így a jóváhagyott szurkolói tartalmak azonnal megjelennek a helyszíneken lévő LED kezelők számára brandingelve és megjelenítésre alkalmas formátumban. Amely tartalmak a partnereink számára legideálisabb időpontban és felületeken megjelenésre kerülnek.

A szurkolói képek minden esetben átmennek egy AI (Artificial Intelligence) által támogatott felülvizsgálati folyamaton, amely lehetővé teszi azt, hogy nem kívánt vagy reklámra utaló tartalmak ne jelenjenek meg a helyszíneken vagy a közösségi média világában.

info@seyu.hu

Bármilyen jellegű kérdéssel kérünk fordulj hozzánk az info@seyu.hu email címen.

ervin.kovacs@seyu.hu

Felhasználói tapasztalatok kapcsán, kérünk lépj velünk kapcsolatba az ervin.kovacs@seyu.hu címen és amint tudunk reagálunk neked.

tom.vechy@seyu.hu

Amennyiben egy sportklub képviselője vagy, amely szeretné a szurkolóinak elérhetővé tenni a Seyu Szelfiket, írj nekünk a tom.vechy@seyu.hu címre.