Bárhonnan üzenhetünk a kedvenceinknek egy szegedi alkalmazással

“Veletek vagyunk!”. “Hajrá, magyarok!” – ilyen, és ehhez hasonló buzdításokat küldhetünk a kedvenceknek egy fotó kíséretében a Seyu nevű telefonos alkalmazás segítségével. A letöltés és a fotó készítés után üzenetet is választhatunk, ami megjelenik a mellett a kép mellett, amely a pálya szélén látható és az eredményjelző LED-falakon jelenik meg a mérkőzések idején.

Az ötlet két szegedi fiatalembertől, Vecsernyés Tamástól és Kovács Ervintől származik. Mindketten a szegedi sportban nőttek fel, a sport iránti rajongás megmaradt, valamint a sport és az informatika területén képzelték el jövőjüket. Az alkalmazással azoknak tudnak örömet adni, akik nem tudnak ott lenni a kedvenc csapatuk meccsén, a használattal pedig anyagi áldozatot sem kell hozniuk a felhasználóknak, hiszen annak használata teljesen ingyenes. 2017 őszén az egyik hazai NB I-es kézilabda-csapatnál debütáltak, első alkalommal több mint 300 letöltést generáltak. Mostanra több partnerrel is megállapodtak, a Magyar Kézilabda Szövetség mellett több női kézilabda csapatnál is elérhető a Seyu. Továbbá, a Győri Audi ETO KC-vel és a férfi labdarúgás vonalán a Debrecennel és a MOL-Vidi FC-vel is kapcsolatban állnak a szolgáltatásuk bevezetése kapcsán. A Seyu koncepciója nemzetközi színtéren is abszolút egyedülálló, így a jövőben a nemzetközi kézilabda és futball területén szeretnének megjelenni a szegedi fiatalok a szolgáltatással.

– A klubok nyitottak, érzik a szükségét annak, hogy megszólítsák a szurkolókat. Ők is az új generációt szeretnék megcélozni, akiknek a technológia a mindennapi élet része – mondta Vecsernyés Tamás, aki hozzátette, a jövőben szeretnének szegedi partnerrel is együttműködni.

Forrás: Délmagyar

Kövess minket
a közösségi oldalakon