Buzdítsd a csapatot Az MTK elleni örökrangadón a kijelzőkön is!

A nyári junior női kézilabda világbajnokságon és a néhány napja befejeződő birkózó világbajnokságon nagy közönségsikert arató ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás elérhető lesz szombaton az MTK elleni összecsapáson a csapatunkat biztatóknak.

Az ingyenesen letölthető telefonos alkalmazáson keresztül a Fradi család tagjai, mind a helyszínen és mind pedig otthonról a televíziók elöl tudják buzdítani játékosainkat a pályán a mérkőzés alatt szurkolói képeikkel és üzeneteikkel.

A magyar fiatalok által fejlesztett szolgáltatással szurkolók ezrei tudják megmutatni a játékosoknak az elkötelezettségüket szeretett klubjuk felé és azt, hogy ők is a csapat sikeréért szorítanak.

A szolgáltatás már ezen cikk megjelenésekor elérhető Fradi szurkolóinak, így aki szeretné a LED kijelzőkről buzdítani labdarúgóinkat az MTK ellen, az már el is küldheti szurkolói képét és üzenetét a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazáson keresztül.

A teljesen ingyenes alkalmazást bárki letöltheti készülékére a GooglePlay és Apple Store áruházakból, és elküldheti lelkesítő képes üzenetét (szelfijét) az alábbi sorrend betartásával:

  1. Töltse le az ingyenes applikációt a GooglePlay vagy Apple Store áruházakból
  2. Lépjen be Facebook-kal vagy Gmail-lel és válassza ki az FTC-t a kedvencek között
  3. Válassza ki az FTC – MTK mérkőzést
  4. Készítsen egy felvételt miután elfordította telefonját vízszintes irányba
  5. Válasszon egy szurkolói üzenetet és a Megosztás gomb megnyomásával posztolja a képét a kivetítőre. 

Forrás: Groupama Aréna

Kövess minket
a közösségi oldalakon