Buzdítsd a játékosokat a mérkőzés alatt is!

Büszkén osztjuk meg szurkolóinkkal a hírt, hogy a nyári junior női kézilabda világbajnokságon és a néhány hete befejeződő birkózó világbajnokságon nagy közönségsikert arató ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás elérhető lesz szombattól a csapatunkat biztatóknak.

Az ingyenesen letölthető telefonos alkalmazáson keresztül szurkolóink, mind a helyszínen és mind pedig otthonról a televíziók elöl tudják buzdítani játékosainkat a pályán a mérkőzés alatt szurkolói képeikkel és üzeneteikkel.

A magyar fiatalok által fejlesztett szolgáltatással szurkolók ezrei tudják megmutatni a játékosoknak az elkötelezettségüket szeretett klubjuk felé és azt, hogy ők is a csapat sikeréért szorítanak. “A kezdetektől fogva azon dolgozunk, hogy a mai technológiai lehetőségeket maximalizálva, a hozzánk hasonló sport rajongóknak adjunk egy olyan eszközt, amely a szurkolás fogalmát egy új irányba kibővíti, és így a meccsnap élményét tovább fokozza.” – osztotta meg velünk gondolatait az egyik fejlesztő.

„A két fehér rész közötti terület a képernyőn mutatja azt, hogy mi fog látszani a beküldött képen a pálya melletti LED-eken. A képkészítéskor ideális ezt figyelembe venni.” – részletezte számunkra a Seyu csapatának egy másik tagja a szurkolói üzenetküldés kép készítési fázisát.

A szolgáltatás már ezen cikk megjelenésekor elérhető csapatunk szurkolóinak, így aki szeretné a LED kijelzőkről buzdítani játékosainkat a Szeged ellen, az már el is küldheti szurkolói képét és üzenetét a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazáson keresztül.

A teljesen ingyenes alkalmazást bárki letöltheti készülékére a GooglePlay és Apple Store áruházakból, és elküldheti lelkesítő képes üzenetét (szelfijét) az alábbi sorrend betartásával:

  1. Töltse le az ingyenes applikációt a GooglePlay vagy Apple Store áruházakból
  2. Lépjen be Facebook-kal vagy Gmail-lel és válassza ki az Egis Körmendet a kedvencek között
  3. Válassza ki az Egis Körmend – Szedeák mérkőzést
  4. Készítsen egy felvételt miután elfordította telefonját vízszintes irányba
  5.  Válasszon egy szurkolói üzenetet és a Megosztás gomb megnyomásával posztolja a képét a kivetítőre.

Forrás: Egis Körmend

Kövess minket
a közösségi oldalakon