Egy innovatív megoldással teremti meg a hazai pálya hangulatát az MLSZ az oroszok ellen, egyedi módon az európai szövetségek között

Egy magyar fejlesztésű képküldő megoldás segíti a válogatottat az oroszok elleni UEFA Nemzetek Ligája összecsapáson

MLSZ-FanXP-app_image

2020.09.04. Az európai válogatott labdarúgó mérkőzések közül egyedülálló módon a Magyarország-Oroszország UEFA Nemzetek Ligája összecsapáson lehetőségük lesz a drukkereknek a szurkolásra virtuális formában. A továbbra is érvényben lévő szigorú UEFA óvintézkedések miatt a nézők egyik válogatott meccsen sem léphetnek be a stadionba, de a magyar szurkolók egy applikációt használva képet küldhetnek a Puskás Aréna kijelzőire, és kifejezhetik támogatásukat a nemzeti csapatnak.

Az Oroszország elleni vasárnapi hazai mérkőzésen debütál az MLSZ FanXP alkalmazás, amellyel a meccs előtt és közben fotót küldő drukkerek a Puskás Aréna óriáskivetítőjén és a pálya melletti LED falon is megjelenhetnek majd. A digitális újítás először ezen a mérkőzésen érhető el a magyar válogatottat buzdítóknak, lehetőséget adva a magyar szurkolóknak a játékosok támogatására és a hazai pálya érzetének megteremtésére.

„Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy a nemzeti válogatott mérkőzésén segíthetjük a magyar szurkolókat a technológiánkkal. Nagyon sok olyan szurkolónak szereztünk már örömet a szolgáltatásunkkal Európa-szerte, akik nem tudnak eljutni kedvenc csapataik mérkőzéseire, és most is szeretnénk egy kis boldogságot csempészni a szurkolók szívébe a megoldásunkkal annak ellenére, hogy most sajnos mindannyian a távolból szorítunk a magyar győzelemért. Bízunk benne, hogy a drukkerek hamarosan visszatérhetnek majd, és a jövőben személyesen, valamint az applikáción keresztül távolról is buzdíthatják majd a csapatot, ezzel teljessé téve a szurkolás közösségi élményét a stadionon belül és kívül” – mondta Vecsernyés Tamás, az alkalmazást fejlesztő Seyu Solutions Kft. ügyvezetője.

Kövess minket
a közösségi oldalakon