Itt a megújult SEYU alkalmazás!

Töltsd le, szelfizz és szurkolj a csapatnak!

Az RK Celje elleni mérkőzésen debütál a megújult ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ szurkolói alkalmazás Megközelítőleg tizenegy hónappal ezelőtt a magyarországi sportéletben elsőként a Telekom Veszprém hazai mérkőzésein indította el szurkolói alkalmazását a Seyu startup. A sportszerető fiatalokból álló fejlesztői csapat hosszú utat járt be az elmúlt időszakban, hiszen lehetőségük volt szolgáltatásukkal segíteni a szurkolókat többek között a DVSC női kézilabda csapatának meccsein és az IHF Junior női kézilabda világbajnokságon megmutatni a játékosoknak, hogy egy ország áll mögöttük a VB címért folytatott harcban.

Új szezon, új alkalmazás! – mondhatják a Seyu-s srácok, hiszen az előző szezonban szerzett tapasztalatokra alapozva a fejlesztők teljesen újraírták a szolgáltatást működtető program együttest és a mobil alkalmazás is új megjelenést kapott. Az új Seyu, amelyet a Veszprém rajongók a GooglePlay áruházból tölthetnek le, mindössze 7.2 MB tárhelyet foglal a telefonon és az akkumulátorokat sem veszi annyira igénybe, mint a korábbi verzió. “Szó szerint kidobtuk a tavaly használt fejlesztést és egy teljesen új alapra építettük fel a szolgáltatásunk. Ezért kérünk minden Telekom Veszprém szurkolót akinek már le volt töltve az alkalmazás, hogy törölje azt és töltse le a sokkal tetszetősebb, új Seyu app-ot.” – engedett be minket a színfalak mögé a projekt technikai vezetője.

“Számunkra a Telekom Veszprém szurkolóival indult el az álmunk megvalósítása a 2017/2018-as szezon elején, ezért számunkra nagyon fontos, hogy a megújult Seyu nekik szerezzen örömöt először a honi kézilabda bajnokságokban.” – osztotta meg velünk a startup érzelmi kötődését Veszprémhez a vállalkozás CEO-ja. A szolgáltatásban újítások és szórakoztató fejlesztések sorát teszik majd elérhetővé a srácok a szezon során, ilyen például a nagyobb kép készítésének lehetősége és megosztása az óriás kijelzőkön, amely Veszprémben lesz először elérhető a Seyu szolgáltatásán belül.

A szolgáltatás először az Android felhasználóknak lesz elérhető, így az ő segítségükkel tesztelve és tökéletesítve, a startup építve a beérkező visszajelzésekre a Telekom Veszprém szurkolóitól készíti majd el az iOS verziót is Szeptemberben.

A teljesen ingyenes Seyu alkalmazást bárki letöltheti készülékére a GooglePlay áruházból, és elküldheti lelkesítő képes üzenetét (szelfijét) az alábbi sorrend betartásával: 

  1. Töltse le az ingyenes applikációt a GooglePlay áruházból
  2. Lépjen be Facebookkal vagy Google-val
  3. Válassza ki a Telekom Veszprém mérkőzését
  4. Készítsen egy felvételt
  5. Válasszon egy szurkolói üzenetet és az Aréna+Social Media gomb megnyomásával posztolja a képét a kijelzőre.

Forrás: Telekom Veszprém

Kövess minket
a közösségi oldalakon