Izgalmas, szórakoztató elemekkel is készülünk a világbajnokságra

Mindkét szolgáltatás magyar fiatalok által megálmodott és elkészített fejlesztés eredménye, amelyek lehetőséget adnak majd a birkózás rajongóinak a Papp László Budapest Sportarénában és azon kívül is, hogy aktívan részesei lehessenek a világeseménynek.

A szurkolók különböző kvíz játékokban vehetnek majd részt a világbajnokság ideje alatt és nyerhetnek izgalmasabbnál izgalmasabb meglepetéseket a Fantech szolgáltatásának köszönhetően.

A szolgáltatás a Facebook Messengeren keresztül juttatja el a kérdéseket a szurkolókhoz, ahol a véleményük szerint helyes választ megadhatják a birkózás szerelmesei. Továbbá, a szolgáltatás révén a felhasználók rendszeresen kaphatnak majd friss híreket a birkózókról és a világbajnokságról.

A másik okostelefonos szolgáltatás lehetőséget kínál majd a rajongóknak, hogy kedvenceiket szurkolói képekkel és motiváló üzenetekkel biztassák a világ bármely tájáról.

A ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ ingyenesen letölthető alkalmazáson keresztül beküldött képek és üzenetek az óriás kijelzőn keresztül jutnak majd el a birkózókhoz a szőnyegen.

A nem mindennapi szurkolási lehetőség mellett a szervezők több fotó játékra is invitálják majd a honi és külföldi drukkereket, amely játékok keretei között belépőjegyekért és egyéb nyereményekért versenyezhetnek az esemény követői.

A szolgáltatásokról és a hozzájuk kapcsolódó játékokról minden információ elérhető a budapesti birkózó-világbajnokság hivatalos Facebook-oldalán: www.facebook.com/budapestwrestling2018

Seyu útmutató:
1. Töltsd le az ingyenes ’Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást!
2. Lépj be a Facebook vagy Google fiókoddal az alkalmazásba!
3. Válaszd ki a Birkózó-világbajnokság Budapest 2018 eseményeit!
4. Csinálj képet és válassz üzenetet!
5. Posztolj az ’Aréna+Social Media’ gomb megnyomásával!

Seyu játék:
Keressük a legjobb fotókat a budapesti birkózó-világbajnokság óriásplakátjaival! A tíz legjobb kép páros belépőre tehet szert a vébé egyik versenynapjára.

Forrás: Magyar Birkózó Szövetség

Kövess minket
a közösségi oldalakon