Kerülj fel szombaton a MOL Aréna Sóstó óriáskivetítőjére!

DVSC elleni rangadón kerülhettek fel lelkes szurkolóink első alkalommal a MOL Aréna Sóstó két hatalmas LED-falára. Mivel a kezdeményezés nagy sikert aratott, ezért a szombat esti Újpest elleni mérkőzés előtt, valamint a szünetben ismét meg lehet majd tekinteni a csapatot biztató fotókat a stadion óriáskivetítőin.

Ahhoz, hogy valaki felkerüljön a kivetítőre, nem kell mást tennie, mint letölteni okostelefonra a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ nevű applikációt (Androidos készülékre itt, iOs-re itt) majd a MOL Vidi FC – Újpest FC meccset kiválasztva készíteni egy selfie-t!

A lehetőség péntek reggeltől adott minden szurkolónk előtt, tehát azok is biztathatják ilyen módon a csapatot, akiknek nincs lehetőségük a MOL Aréna Sóstóban szurkolni. A helyszínen is érdemes fotózkodni, természetesen várjuk majd a stadionban készült képeket is. Az elkészült fotókat a kivetítő mellett Facebook-on is megjelenítjük majd, a találkozó lefújása után.

Azon szurkolóink közül, akik Vidi-mezben feszítenek a feltöltött fényképen, három Vidi-sálat sorsolunk ki. A játékszabály elérhető ide kattintva.

A feltöltött képek moderálásának lehetőséget fenntartjuk.

Forrás: MOL Fehérvár FC

Kövess minket
a közösségi oldalakon