Kreatív játékra invitálja a Loki-szurkolókat a Seyu a Kisvárda elleni meccsen is

Ezúttal a LOKI nevét kell mutatni egy fotón két szurkolónak.

A népszerű “Seyu – Együtt a győzelemért!” szurkolói alkalmazás fejlesztői és a DVSC Shop ismét közös játékban mozgatja meg csapatunk szurkolóit a Nagyerdei stadion lelátóin, és az ország minden pontján.

A Seyu-s srácok arra invitálják a legnagyobb DVSC-rajongókat, hogy kézjelekkel illusztrálják a legkreatívabb módon a Loki szóban található négy betűt!

Tehát itt a lehetőséged, hogy másodmagaddal az óriás kivetítő sztárja legyél. Szimplán annyit kell tennetek, hogy a L-O-K-I nevét kézjelekkel illusztráljátok, hasonlóan mint azt a mellékelt képeken láthatjátok.

A 3000 forint értékű DVSC shop ajándékcsomag tulajdonosát a DVSC sztárja, Tőzsér Dániel választja ki a játékban résztvevők közül. A játékra mindenki kvalifikálhatja önmagát a Seyu-alkalmazáson keresztül beküldött, a LOKI szót megformáló kézjelek felmutatásával elkészített képekkel.

A Seyu hostess-ei a stadion bejáratainál is segítik a mérkőzésre érkező szurkolókat a képkészítésben, akik egy DVSC-címerrel ellátott fotófal előtt is kérhetnek szurkolói képet.

A teljesen ingyenes Seyu-alkalmazást bárki letöltheti készülékére a GooglePlay áruházból, és elküldheti lelkesítő képes üzenetét (szelfijét) az alábbi sorrend betartásával:

  1. Töltsd le az ingyenes applikációt a GooglePlay áruházból
  2. Lépj be Facebookkal vagy Google+-val
  3. Válaszd ki a DVSC – Kisvárda mérkőzést
  4. Készíts egy felvételt
  5. Válassz egy szurkolói üzenetet és az Megosztás gomb megnyomásával posztold a képét a kijelzőre.

Forrás: DVSC

Kövess minket
a közösségi oldalakon