MOL Fehérvár FC játékszabályzat

Seyu játék – MOL Fehérvár FC
2019.10.25. – 2019.10.27.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és a MOL Fehérvár FC egy közös játék keretében három MOL Fehérvár FC sálat sorsol ki azon szurkolók között, akik a MOL Fehérvár FC – FTC mérkőzésre beküldött szurkolói Seyu képeiken MOL Fehérvár FC mezt viselnek.

Részvétel

A MOL Fehérvár FC Seyu játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti a Seyu applikációt. Aki már letöltötte a Seyu applikációt szintén kvalifikált a játékra. A játékba a játék időtartama alatt bármikor be lehet szállni a játéknak megfelelő Seyu képek elküldésével.

Díjazás

A Seyu játék során kisorsolt három nyertes a klub által felajánlott MOL Fehérvár FC szurkolói sálra tehet szert.

Nyeremények meghatározása

A három nyertes nyereménye egy-egy darab MOL Fehérvár FC sál a MOL Fehérvár FC felajánlásából. A nyereményeket más nyereménytárgyakra cserélni nem áll módunkban.

A nyertesek értesítése

A nyereményjáték győzteseit email-ben értesíti ki a Seyu csapata és a nyertes képek felkerülnek a Seyu hivatalos Facebook oldalára.

Nyeremények átvétele

A nyereményeket a klub postai úton vagy személyes átadás útján juttatja el a nyertesekhez. A részletek kommunikálása email-ben történik. A személyes átvétel a MOL Fehérvár FC Shop-ban történik. Amennyiben a nyertesek nem reagálnak 24 órán belül a kiértesítésre és arra, hogy hogyan kívánják átvenni a nyereményüket, a nyereménytárgyakat nincs módunkban fenntartani számukra.

A nyereményjáték győzteseinek meghatározása

A nyereményjáték győzteseit a MOL Fehérvár FC sorsolja ki a MOL Fehérvár FC – FTC mérkőzést követően.

A játék használata

A játékba a Seyu alkalmazás letöltésével és a játék online poszterén megjelölt módon készített Seyu szelfik beküldésével lehet nevezni. Akik már letöltötték a Seyu alkalmazást szintén nevezhetnek a játékra egy Seyu szelfi beküldésével a játékban meghatározott módon.

A játékban meghatározott típusú képeket a Seyu alkalmazás esemény listájában található MOL Fehérvár FC esemény kiválasztása után tudják küldeni a felhasználók, a játék teljes időtartama alatt, a nap 24 órájában.

Lépések:

  1. Töltsd le az ingyenes ’Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást!
  2. Lépj be a Facebook vagy Gmail fiókoddal az alkalmazásba!
  3. Válaszd ki a MOL FEHÉRVÁR FC -FTC mérkőzést!
  4. Készíts egy képet amelyen MOL Fehérvár FC mezt viselsz, majd válassz ki egy üzenetet!
  5. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játékok időtartama

A játék 2019.10.25. 12:00-tól 2019.10.27. 20:30-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Együtt a győzelemért!

Szurkolás új formába öntve