Seyu – MOL Fehérvár FC nyereményjáték

Seyu – MOL Fehérvár FC nyereményjáték
2021.04.19. – 2020.04.25.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és a MOL Fehérvár FC egy közös játék keretében kettő MOL Fehérvár FC szurkolói sálat ajándékoz valamely szerencsés felhasználóknak, akik a MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC mérkőzésre szurkolói képet küldenek be.

Részvétel

A Seyu játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ applikációt. A játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó szurkolói képet küldjön be a MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC mérkőzésre.

Díjazás

A szelfi játék kettő nyertese egy-egy szurkolói sálat nyer a MOL Fehérvár FC felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyerteseit a MOL Fehérvár FC munkatársai a MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC mérkőzés után választják ki.

A nyertesek értesítése

A nyereményjáték győzteseit email-ben értesíti ki a Seyu csapata és a nyertesek képei felkerül a Seyu hivatalos Facebook oldalára.

Nyeremények átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 48 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményét, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyereményt a klub postai úton juttatja el a nyerteseknek.

A szelfi játék menete

A játékba a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás letöltésével és a MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC mérkőzésre beküldött szurkolói kép beküldésével lehet nevezni.

A játék teljes időtartama alatt, 2021.04.19. 12:00-től 2021.04.25. 19:30-ig, a nap 24 órájában lehet képet beküldeni.

Lépések:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást!
  2. Lépj be a Facebook vagy Gmail fiókoddal az alkalmazásba!
  3. Jelöld a kedvencek közé a MOL Fehérvár FC csapatát!
  4. Válaszd ki a MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC mérkőzést!
  5. Készíts egy képet Vidi mezben, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  6. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játékok időtartama

A játék 2021.04.19. 12:00-től 2021.04.25. 19:30-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresd Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.