Seyu – MOL Fehérvár FC nyereményjáték

Seyu – MOL Fehérvár FC nyereményjáték
2020.11.24. – 2020.11.28.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és a MOL Fehérvár FC egy közös játék keretében három MOL Fehérvár FC szurkolói sálat ajándékoz valamely szerencsés felhasználóknak, akik a MOL Fehérvár FC – ZTE FC mérkőzésre MOL Fehérvár FC mezben szurkolói képet küldenek be.

Részvétel

A Seyu játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ applikációt. A játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó MOL Fehérvár FC mezben szurkolói képet küldjön be a MOL Fehérvár FC – ZTE FC mérkőzésre.

Díjazás

A szelfi játék három nyertese egy-egy szurkolói sálat nyer a MOL Fehérvár FC felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyerteseit a MOL Fehérvár FC munkatársai a MOL Fehérvár FC – ZTE FC mérkőzés után választják ki.

A nyertesek értesítése

A nyereményjáték győzteseit email-ben értesíti ki a Seyu csapata és a nyertesek képei felkerül a Seyu hivatalos Facebook oldalára. 

Nyeremények átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 48 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményét, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyeremény átvétele a Vidi Shop-ban történik, erre a MOL Fehérvár FC – ZTE FC mérkőzés napjától két hétig van lehetőség.

A szelfi játék menete

A játékba a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás letöltésével és a MOL Fehérvár FC – ZTE FC mérkőzésre beküldött mezben készített szurkolói kép beküldésével lehet nevezni.

A játék teljes időtartama alatt, 2020.11.24. 12:00-től 2020.11.28. 19:30-ig, a nap 24 órájában lehet képet beküldeni.

Lépések:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást!
  2. Lépj be a Facebook vagy Gmail fiókoddal az alkalmazásba!
  3. Jelöld a kedvencek közé a MOL Fehérvár FC csapatát!
  4. Válaszd ki a MOL Fehérvár FC – ZTE FC mérkőzést!
  5. Készíts egy képet Vidi mezben, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  6. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játékok időtartama

A játék 2020.11.24. 12:00-től 2020.11.28. 19:30-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresd Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.