Seyu – DVSC nyereményjáték

Seyu – DVSC nyereményjáték
2021.05.14. – 2021.05.16.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és a DVSC egy közös játék keretében egy 2020/21-es dedikált DVSC mezt ajándékoz valamely szerencsés felhasználónak, aki a 2021.05.16-án megrendezésre kerülő DVSC – Szombathelyi Haladás mérkőzésre a Loki színeit viselve a Seyu applikáción keresztül szurkolói képet küld be.  A DVSC színeiben vagy a Loki meccsel a TV képernyő előtt készített szurkolói képeket posztolók között kiválasztott nyertes egy, a teljes csapat által dedikált mezt kap ajándékba.

Részvétel

A Seyu játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ applikációt. A játékban való részvételhez posztolj egy szurkolói képet a DVSC színeiben vagy a Loki meccsel a TV képernyő előtt.

Díjazás

A szelfi játék nyertese egy 2020/21-es dedikált DVSC mezt nyer a DVSC felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyertesét a DVSC játékosai a DVSC – Szombathelyi Haladás mérkőzés után választják ki.

A nyertes értesítése

A nyereményjáték győztesét email-ben értesíti ki a Seyu csapata és a nyertes kép felkerül a Seyu hivatalos Facebook oldalára.

Nyeremény átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 48 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményét, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyeremény átvétele a DVSC Shop-ban történik, erre a DVSC – Szombathelyi Haladás mérkőzés napjától két hétig van lehetőség.

A szelfi játék menete

A játékba a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás letöltésével és a DVSC – Szombathelyi Haladás mérkőzésre beküldött szurkolói kép beküldésével lehet nevezni.

A játék teljes időtartama alatt, 2021.05.14. 12:00-től 2021.05.16. 19:30-ig, a nap 24 órájában lehet képet beküldeni.

Lépések:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást!
  2. Lépj be a Facebook vagy Gmail fiókoddal az alkalmazásba!
  3. Jelöld a kedvencek közé a DVSC csapatát!
  4. Válaszd ki a DVSC – Szombathelyi Haladás mérkőzést!
  5. Készíts egy képet a DVSC színeiben vagy Loki meccsel a képernyő előtt,, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  6. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játék időtartama

A játék 2021.05.14. 12:00-től 2021.05.16. 19:30-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresse Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.