Seyu – DVSC SCHAEFFLER nyereményjáték

Seyu – DVSC SCHAEFFLER nyereményjáték
2021.11.05.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu, a DVSC SCHAEFFLER és a Fraimsy egy közös játék keretében 5 db bekeretezett képet ajánl fel az adott szurkoló által beküldött aktuális fotóval elkészítve 5 szerencsés felhasználónak, aki a 2021.11.05-én megrendezésre kerülő DVSC SCHAEFFLER – ÉRD NK mérkőzésre fotót küld be a Seyu applikáción vagy az eseményhez tartozó weblinken keresztül.

Részvétel

A Seyu játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ applikációt vagy az eseményhez tartozó weblinken keresztül lép be a Seyu felületére. A játékban való részvétel feltétele, hogy az adott személy a DVSC SCHAEFFLER – ÉRD NK (2021.11.05.) eseményéhez fotót küldjön be a Seyu applikáción vagy az eseményhez tartozó weblinken keresztül.

Az esemény helyszínén a hostessek segítségével fotót beküldők is részt vesznek a játékban.

Kizárólag az elfogadott szurkolói képeket beküldők vesznek részt a játékban.

Díjazás

A szelfi játék során 5 szerencsés felhasználó megkapja a saját beküldött szurkolói fotóját bekeretezve, házhoz szállítással a Fraimsy felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyertesét a DVSC munkatársai a Seyu és Fraimsy munkatársaival együttműködve a DVSC SCHAEFFLER – ÉRD NK mérkőzés után választják ki.

A nyertes értesítése

A nyereményjáték győztesét email-ben értesíti ki a Seyu csapata (az aktuális mérkőzést követő 3 munkanapon belül) és a nyertes kép felkerülhet a Seyu és a DVSC SCHAEFFLER, valamint a Fraimsy hivatalos Facebook oldalára.

Nyeremény átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 48 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményét, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyeremény kézbesítéséről a nyertesekkel email formájában zajlik az egyeztetés.

A szelfi játék menete

A játékba a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás letöltésével és a DVSC SCHAEFFLER – ÉRD NK mérkőzésre beküldött szurkolói kép beküldésével lehet nevezni.

A játék teljes időtartama alatt, 2021.11.05. 00:00-tól 2021.11.05. 19:15-ig lehet képet beküldeni.

Lépések, amennyiben valaki egyénileg küld fotót:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást vagy kattints az eseményhez tartozó weblinkre!
  2. Lépj be a Facebook vagy Gmail fiókoddal!
  3. Jelöld a kedvencek közé a DVSC SCHAEFFLER csapatát! (az applikáció használata esetén)
  4. Válaszd ki a DVSC SCHAEFFLER – ÉRD NK mérkőzést!
  5. Készíts egy képet, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  6. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

Lépések, amennyiben valaki a helyszíni hostessek segítségével küld fotót:

  1. A helyszíni hostessek készülékével készítsetek egy fotót, majd válassz egy üzenetet!
  2. Add meg az érvényes e-mail címed!
  3. Posztoljátok a fotót a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játék időtartama

A játék 2021.11.05. 00:00-tól 2021.11.05. 19:15-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresd Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.