Seyu – DVSC SCHAEFFLER nyereményjáték

Seyu – DVSC SCHAEFFLER nyereményjáték
2021.02.12. – 2021.02.14.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és a DVSC SCHAEFFLER egy közös játék keretében egy dedikált DVSC SCHAEFFLER szurkolói sálat ajándékoz valamely szerencsés felhasználónak, aki a DVSC SCHAEFFLER – MTK Budapest mérkőzésre szurkolói képet küld be.

Részvétel

A Seyu játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ applikációt. A játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó szurkolói képet küldjön be a DVSC SCHAEFFLER – MTK Budapest mérkőzésre.

Díjazás

A szelfi játék nyertese egy dedikált DVSCH SCHAEFFLER szurkolói sálat nyer a DVSC SCHAEFFLER felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyerteseit a DVSC SCHAEFFLER munkatársai a DVSC SCHAEFFLER – MTK Budapest mérkőzés után választják ki.

A nyertes értesítése

A nyereményjáték győzteseit email-ben értesíti ki a Seyu csapata és a nyertesek képei felkerül a Seyu hivatalos Facebook oldalára.

Nyeremény átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 48 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményét, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyeremény átvétele a DVSC SCHAEFFLER Webshop-ban történik, erre a DVSC SCHAEFFLER – MTK Budapest mérkőzés napjától két hétig van lehetőség.

A szelfi játék menete

A játékba a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás letöltésével és a DVSC SCHAEFFLER – MTK Budapest mérkőzésre szurkolói kép beküldésével lehet nevezni.

A játék teljes időtartama alatt, 2021.02.12. 12:00-től 2021.02.14. 18:00-ig, a nap 24 órájában lehet képet beküldeni.

Lépések:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást!
  2. Lépj be a Facebook vagy Gmail fiókoddal az alkalmazásba!
  3. Jelöld a kedvencek közé a DVSC SCHAEFFLER csapatát!
  4. Válaszd ki a DVSC SCHAEFFLER – MTK Budapest mérkőzést!
  5. Készíts egy képet, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  6. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játék időtartama

A játék 2021.02.12. 12:00-től 2021.02.14. 18:00-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresd Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.