Seyu – DVSC SCHAEFFLER nyereményjáték

Seyu – DVSC SCHAEFFLER nyereményjáték
2022.05.19. – 2022.05.20.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és a DVSC SCHAEFFLER egy közös játék keretében egy DVSC SCHAEFFLER szurkolói sálat ajándékoz valamely szerencsés felhasználónak, aki a 2022.05.20-án megrendezésre kerülő DVSC SCHAEFFLER – Győri Audi ETO mérkőzésre szurkolói képet küld be a Seyu applikáción vagy az eseményhez tartozó weblinken keresztül.

Részvétel

A Seyu játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ applikációt vagy az eseményhez tartozó weblinken keresztül lép be a Seyu felületére. A játékban való részvétel feltétele, hogy az adott személy a DVSC SCHAEFFLER – Győri Audi ETO mérkőzésének (2022.05.20.) eseményéhez fotót küldjön be a Seyu applikáción vagy az eseményhez tartozó weblinken keresztül.

Az esemény helyszínén a hostessek segítségével fotót beküldők is részt vesznek a játékban.

Kizárólag az elfogadott szurkolói képeket beküldők vesznek részt a játékban.

Díjazás

A szelfi játék nyertese egy DVSC szurkolói sálat kap ajándékba a DVSC SCHAEFFLER felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyertesét a DVSC SCHAEFFLER munkatársai a Seyu munkatársaival együttműködve a DVSC SCHAEFFLER – Győri Audi ETO (2022.05.20.) mérkőzés után választják ki.

A nyertes értesítése

A nyereményjáték győztesét email-ben értesíti ki a Seyu csapata (az aktuális mérkőzést követő 3 munkanapon belül) és a nyertes kép felkerülhet a Seyu és a DVSC SCHAEFFLER hivatalos közösségi média oldalaira. 

Nyeremény átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 72 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményét, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyeremény átvétele a DVSC Shop-ban történik.

A szelfi játék menete

A játékba a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás letöltésével és a DVSC SCHAEFFLER – Győri Audi ETO mérkőzésre beküldött szurkolói kép beküldésével lehet nevezni. 

A játék teljes időtartama alatt, 2022.05.19. 00:00-tól 2022.05.20. 20:30-ig lehet képet beküldeni.

Lépések, amennyiben valaki egyénileg küld fotót:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást vagy kattints az eseményhez tartozó weblinkre!
  2. Lépj be a Facebook vagy Gmail fiókoddal!
  3. Jelöld a kedvencek közé a DVSC SCHAEFFLER csapatát! (az applikáció használata esetén)
  4. Válaszd ki a DVSC SCHAEFFLER – Győri Audi ETO (2022.05.20.) mérkőzést!
  5. Készíts egy képet, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  6. Küldd el a fotót a ‘Küldés’ gomb megnyomásával!

Lépések, amennyiben valaki a helyszíni hostessek segítségével küld fotót:

  1. A helyszíni hostessek készülékével készítsetek egy fotót, majd válassz egy üzenetet!
  2. Add meg az érvényes e-mail címed!
  3. Posztoljátok a fotót a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játék időtartama

A játék 2022.05.19. 00:00-tól 2022.05.20. 20:30-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresse Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.