Seyu – FALCO KC nyereményjáték

Seyu – FALCO KC nyereményjáték
2021.05.05. – 2021.05.07.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és a Falco KC egy közös játék keretében egy-egy Falco KC ‘Bajnokok vagyunk’ pólót ajándékoz három szerencsés felhasználónak, akik a Falco KC – SZTE-Szedeák mérkőzésre Falco KC Kupagyőztes pólóban szurkolói képet küldenek be.

Részvétel

A Seyu játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ applikációt. A játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó Falco KC Kupagyőztes pólóban szurkolói képet küldjön be a Falco KC – SZTE-Szedeák mérkőzésre.

Díjazás

A szelfi játék három nyertese egy-egy Falco KC ‘Bajnokok vagyunk’ pólót nyer a Falco KC felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyerteseit a Falco KC munkatársai a Falco KC – SZTE-Szedeák mérkőzés után választják ki.

A nyertes értesítése

A nyereményjáték győzteseit email-ben értesíti ki a Seyu csapata és a nyertes képek felkerülnek a Seyu hivatalos Facebook oldalára.

Nyeremény átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 48 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményét, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyeremény átvétele az Aréna Savaria-ban, a Falco irodában 9 és 16 óra között történik, erre a Falco KC – SZTE-Szedeák mérkőzés napjától két hétig van lehetőség.

A szelfi játék menete

A játékba a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás letöltésével és a Falco KC – SZTE-Szedeák mérkőzésre beküldött szurkolói kép beküldésével lehet nevezni.

A játék teljes időtartama alatt, 2021.05.05. 12:00-től 2021.05.07. 19:30-ig, a nap 24 órájában lehet képet beküldeni.

Lépések:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást!
  2. Lépj be a Facebook vagy Gmail fiókoddal az alkalmazásba!
  3. Jelöld a kedvencek közé a Falco KC csapatát!
  4. Válaszd ki a Falco KC – SZTE-Szedeák mérkőzést!
  5. Készíts egy képet Falco KC Kupagyőztes pólóba öltözve, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  6. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játék időtartama

A játék 2021.05.05. 12:00-től 2021.05.07. 19:30-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresse Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.