Seyu – Magyar Jégkorong Szövetség nyereményjáték

Seyu – Magyar Jégkorong Szövetség – Sárközy Tamás
Emléktorna nyereményjáték
2021.11.11. – 2021.11.13.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és a Magyar Jégkorong Szövetség egy közös játék keretében 1-1 db dedikált válogatott mezt és 1-1 db Sárközy Tamás Emléktornás korongot ajándékoz valamely 3 szerencsés felhasználónak, aki a 2021.11.11-13. között megrendezésre kerülő Sárközy Tamás Emléktorna eseményére fotót küld be a Seyu applikáción vagy az eseményhez tartozó weblinken keresztül.

Részvétel

A Seyu játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ applikációt vagy az eseményhez tartozó weblinken keresztül lép be a Seyu felületére. A játékban való részvétel feltétele, hogy az adott személy a Sárközy Tamás Emléktorna (2021.11.11-13.) eseményéhez fotót küldjön be a Seyu applikáción vagy az eseményhez tartozó weblinken keresztül.

Az esemény helyszínén a hostessek segítségével fotót beküldők is részt vesznek a játékban.

Kizárólag az elfogadott szurkolói képeket beküldők vesznek részt a játékban.

Díjazás

A szelfi játék során 3 szerencsés felhasználó 1-1 db dedikált válogatott mezt, valamint 1-1 db Sárközy Tamás Emléktornás korongot kap ajándékba, házhoz szállítással a Magyar Jégkorong Szövetség felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyertesét a Magyar Jégkorong Szövetség munkatársai a Seyu munkatársaival együttműködve a Sárközy Tamás Emléktorna után választják ki.

A nyertes értesítése

A nyereményjáték győztesét email-ben értesíti ki a Seyu csapata (az eseményt követő 3 munkanapon belül) és a nyertes kép felkerülhet a Seyu és a Magyar Jégkorong Szövetség hivatalos közösségi média oldalaira.

Nyeremény átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 72 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményét, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyeremény kézbesítéséről a nyertesekkel email formájában zajlik az egyeztetés.

A szelfi játék menete

A játékba a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás letöltésével és a Sárközy Tamás Emléktorna eseményére beküldött szurkolói kép beküldésével lehet nevezni.

A játék teljes időtartama alatt, 2021.11.11. 12:00-tól 2021.11.13. 18:00-ig lehet képet beküldeni.

Lépések, amennyiben valaki egyénileg küld fotót:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást vagy kattints az eseményhez tartozó weblinkre!
  2. Lépj be a Facebook vagy Gmail fiókoddal!
  3. Jelöld a kedvencek közé a Magyar Jégkorong Szövetséget! (az applikáció használata esetén)
  4. Válaszd ki: Sárközy Tamás Emléktorna
  5. Készíts egy képet, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  6. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

Lépések, amennyiben valaki a helyszíni hostessek segítségével küld fotót:

  1. A helyszíni hostessek készülékével készítsetek egy fotót, majd válassz egy üzenetet!
  2. Add meg az érvényes e-mail címed!
  3. Posztoljátok a fotót a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játék időtartama

A játék 2021.11.11. 12:00-tól 2021.11.13. 18:00-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresse Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.