Seyu – Magyar Labdarúgó Szövetség nyereményjáték

Seyu – Magyar Labdarúgó Szövetség nyereményjáték
2021.11.11. – 2021.11.12.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és a Magyar Labdarúgó Szövetség egy közös játék keretében 10 db Ria2 pólóval (a termék férfi, női és gyermek változatban is elérhető) ajándékozza azon szerencsés felhasználókat, akik a Magyarország – San Marino világbajnoki selejtező mérkőzésre (2021.11.12.) szurkolói képet küldenek be.

Részvétel

Az ‘MLSZ FanXP’ játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte az ‘MLSZ FanXP’ applikációt.. A játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó szurkolói képet küldjön be a Magyarország – San Marino mérkőzésre az applikáción keresztül. Kizárólag az elfogadott szurkolói képek beküldői vehetnek részt a nyereményjátékban.

Díjazás

A szelfi játék nyertesei a 10 db Ria2 póló egyikét nyerhetik meg a Magyar Labdarúgó Szövetség felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

Nyeremény – férfi: https://bit.ly/MLSZ_FanXP_Ria2_polo_ferfi

Nyeremény – női: https://bit.ly/MLSZ_FanXP_Ria2_polo_noi

Nyeremény – gyermek: https://bit.ly/MLSZ_FanXP_polo_gyerek

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyerteseit a Magyar Labdarúgó Szövetség munkatársai a Seyu munkatársaival együtt a Magyarország – San Marino mérkőzést követő 48 órán belül (2 munkanap) választják ki.

A nyertes értesítése

A nyereményjáték győzteseit email-ben értesíti ki a Seyu csapata és a nyertes képek felkerülnek a Seyu és az MLSZ hivatalos Facebook oldalára.

Nyeremény átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. A nyeremény átvétele postai úton történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 72 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményét, azt nem áll módunkban fenntartani.

A szelfi játék menete

A játékba az ‘MLSZ FanXP’ alkalmazás letöltésével és a Magyarország – San Marino mérkőzésre beküldött, elfogadott szurkolói képpel lehet nevezni.

A játék teljes időtartama alatt, 2021.11.11. 10:00-tól 2021.11.12. 22:30-ig lehet képet beküldeni.

Lépések:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘MLSZ FanXP’ alkalmazást!
  2. Lépj be a Facebook vagy Gmail fiókoddal az alkalmazásba!
  3. Válaszd ki a Magyarország – San Marino mérkőzést!
  4. Készíts egy képet, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  5. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játék időtartama

A játék 2021.11.11. 10:00-tól 2021.11.12. 22:30-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresse Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.