Seyu – Magyar Labdarúgó Szövetség nyereményjáték

Seyu – Magyar Labdarúgó Szövetség nyereményjáték
2020.09.04. – 2020.09.06.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és az Magyar Labdarúgó Szövetség egy közös játék keretében egy dedikált Nemzetek Ligája labdát sorsol ki azon szerencsés felhasználók között, akik a Magyarország – Oroszország mérkőzésre szurkolói képet küldenek be.

Részvétel

Az ‘MLSZ FanXP’ játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte az ‘MLSZ FanXP’ applikációt. A játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó szurkolói képet küldjön be a Magyarország – Oroszország mérkőzésre.

Díjazás

A szelfi játék nyertese egy dedikált Nemzetek Ligája labdát nyer a Magyar Labdarúgó Szövetség felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyertesét a Magyar Labdarúgó Válogatott egy játékosa a Magyarország – Oroszország mérkőzés után választja ki.

A nyertes értesítése

A nyereményjáték győztesét email-ben értesíti ki a Seyu csapata és a nyertes kép felkerül a Seyu hivatalos Facebook oldalára.

Nyeremény átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 48 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményét, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyeremény átvétele az MLSZ Shop-ban történik, erre a Magyarország – Oroszország mérkőzés napjától két hétig van lehetőség.

A szelfi játék menete

A játékba az ‘MLSZ FanXP’ alkalmazás letöltésével és a Magyarország – Oroszország mérkőzésre beküldött szurkolói kép beküldésével lehet nevezni.

A játék teljes időtartama alatt, 2020.09.04. 12:00-tól 2020.09.06. 20:00-ig, a nap 24 órájában lehet képet beküldeni.

Lépések:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘MLSZ FanXP’ alkalmazást!
  2. Lépj be a Facebook, Gmail vagy Apple ID fiókoddal az alkalmazásba!
  3. Válaszd ki a Magyarország – Oroszország mérkőzést!
  4. Készíts egy képet, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  5. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játék időtartama

A játék 2020.09.04. 12:00-tól 2020.09.06. 20:00-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresd Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.