Seyu – Magyar Labdarúgó Szövetség nyereményjáték

Seyu – Magyar Labdarúgó Szövetség nyereményjáték
2021.06.07. – 2021.06.08.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és a Magyar Labdarúgó Szövetség egy közös játék keretében egy RIA² ajándékcsomagot és 10 db #csakegyütt kitűzőt (győztesenként 1 db) ajándékozza azon szerencsés felhasználóknak, akik a Magyarország – Írország mérkőzésre szurkolói képet küldenek be.

Részvétel

Az ‘MLSZ FanXP’ játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte az ‘MLSZ FanXP’ applikációt. A játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó szurkolói képet küldjön be a Magyarország – Írország mérkőzésre.

Díjazás

A szelfi játék nyertesei 1 db RIA² ajándékcsomagot vagy a 10 db #csakegyütt kitűző egyikét nyerhetik meg a Magyar Labdarúgó Szövetség felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyerteseit a Magyar Labdarúgó Szövetség munkatársai a Magyarország – Írország mérkőzés után választják ki.

A nyertes értesítése

A nyereményjáték győzteseit email-ben értesíti ki a Seyu csapata és a nyertes képek felkerülnek a Seyu hivatalos Facebook oldalára.

Nyeremény átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 48 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményét, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyeremény átvétele az MLSZ Shop-ban történik, erre a Magyarország – Írország mérkőzés napjától két hétig van lehetőség.

A szelfi játék menete

A játékba az ‘MLSZ FanXP’ alkalmazás letöltésével és a Magyarország – Írország mérkőzésre beküldött szurkolói kép beküldésével lehet nevezni.

A játék teljes időtartama alatt, 2021.06.07. 12:00-tól 2021.06.08. 22:00-ig, a nap 24 órájában lehet képet beküldeni.

Lépések:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘MLSZ FanXP’ alkalmazást!
  2. Lépj be a Facebook vagy Gmail fiókoddal az alkalmazásba!
  3. Jelöld a kedvencek közé a Magyar Labdarúgó Válogatottat!
  4. Válaszd ki a Magyarország – Írország mérkőzést!
  5. Készíts egy képet, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  6. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játék időtartama

A játék 2021.06.07. 12:00-tól 2021.06.08. 22:00-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresse Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.