Seyu – Magyar Vízilabda Szövetség nyereményjáték

Seyu – Magyar Vízilabda Szövetség
Genesys OSC-Újbuda – FTC TELEKOM nyereményjáték
2022.05.17. – 2022.05.18.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és a Magyar Vízilabda Szövetség egy közös játék keretében 1 db MVLSZ ajándékcsomagot ajándékoz egy szerencsés felhasználónak, aki a 2022.05.18-án megrendezésre kerülő Genesys OSC-Újbuda – FTC Telekom eseményére fotót küld be a Seyu applikáción vagy az eseményhez tartozó weblinken keresztül.

Részvétel

A Seyu játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ applikációt vagy az eseményhez tartozó weblinken keresztül lép be a Seyu felületére. A játékban való részvétel feltétele, hogy az adott személy a Genesys OSC-Újbuda – FTC Telekom (2022.05.18.) eseményéhez fotót küldjön be a Seyu applikáción vagy az eseményhez tartozó weblinken keresztül.

Az esemény helyszínén a hostessek segítségével fotót beküldők is részt vesznek a játékban.

Kizárólag az elfogadott szurkolói képeket beküldők vesznek részt a játékban.

Díjazás

A szelfi játék során egy szerencsés felhasználó 1 db MVLSZ ajándékcsomagot kap ajándékba, házhoz szállítással a Magyar Vízilabda Szövetség felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

Az MVLSZ ajándékcsomag tartalma:

 • bögre
 • határidőnapló
 • kulacs

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyertesét a Magyar Vízilabda Szövetség munkatársai a Seyu munkatársaival együttműködve a Genesys OSC-Újbuda – FTC Telekom eseménye után választják ki.

A nyertes értesítése

A nyereményjáték győzteseit email-ben értesíti ki a Seyu csapata (az eseményt követő 3 munkanapon belül) és a nyertesek képei felkerülhetnek a Seyu és a Magyar Vízilabda Szövetség, valamint a két csapat (Genesys OSC-Újbuda, FTC Telekom) hivatalos közösségi média oldalaira.

Nyeremény átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 72 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményt, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyeremény kézbesítéséről a nyertessel email formájában zajlik az egyeztetés.

A szelfi játék menete

A játékba a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás letöltésével és a Genesys OSC-Újbuda – FTC Telekom eseményére szurkolói kép beküldésével lehet nevezni. 

A játék teljes időtartama alatt, 2022.05.17. 00:00-tól 2022.05.18. 20:30-ig lehet képet beküldeni.

Lépések, amennyiben valaki egyénileg küld fotót:

 1. Töltsd le az ingyenes ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást vagy kattints az eseményhez tartozó weblinkre!
 2. Jelentkezz be!
 3. Jelöld a kedvencek közé a Magyar Vízilabda Szövetséget! (az applikáció használata esetén)
 4. Válaszd ki: Genesys OSC-Újbuda – FTC Telekom
 5. Készíts egy képet, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
 6. Küldd el a képet a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

Lépések, amennyiben valaki a helyszíni hostessek segítségével küld fotót:

 1. A helyszíni hostessek készülékével készítsetek egy fotót, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
 2. Add meg az érvényes e-mail címed!
 3. Küldjétek el a fotót a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játék időtartama

A játék 2022.05.17. 00:00-tól 2022.05.18. 20:30-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresse Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.