Seyu – szurkolj a LED-falon!

Sportágában elsőként az Egri Vízilabda Klub vezeti be hazai mérkőzésein a nagysikerű „Seyu – Együtt a győzelemért!” elnevezésű szurkolói szolgáltatást. Büszkén osztjuk meg drukkereinkkel a hírt, hogy a nyári junior női kézilabda világbajnokságon és a néhány hete befejeződő birkózó világbajnokságon nagy közönségsikert arató alkalmazás első alkalommal jövő hét szerdán debütál a vízilabda sportág berkein belül.

Ekkor rendezik a Bajnokok Ligája idei főtáblás küzdelemsorozatának negyedik fordulóját, amikoris a ZF-Eger az olasz AN Bresciát látja vendégül a Bitskey Aladár Uszodában.

Csinálj képet, válassz szurkolói üzenetet és egy gombnyomással posztold azt az uszoda óriás kijelzőjére! Az ingyenesen letölthető telefonos alkalmazáson keresztül az egri vízilabda szerelmesei, mind a helyszínen, mind pedig otthonról, a televíziók elől tudják buzdítani kedvenceiket.

A szolgáltatás már ezen cikk megjelenésekor elérhető klubunk szurkolói számára, így, aki szeretné a LED-kijelzőkről buzdítani Hosnyánszky Norbertéket, az már el is küldheti szurkolói képét és üzenetét a Seyu alkalmazáson keresztül. A teljesen ingyenes alkalmazást bárki letöltheti készülékére a GooglePlay és Apple Store áruházakból, és elküldheti lelkesítő képes üzenetét, szelfijét az alábbi sorrend betartásával:

  1. Töltsd le az ingyenes applikációt a GooglePlay, vagy Apple Store áruházakból!
  2. Lépj be Facebook-profiloddal, vagy Gmail-fiókoddal és válaszd ki a ZF-Eger csapatát a kedvencek között!
  3. Válaszd ki a ZF-Eger – Brescia mérkőzést!
  4. Készíts egy felvételt, miután elfordítottad telefonod vízszintes irányba (a képernyő elforgatásnak be kell legyen kapcsolva)!
  5. Válassz egy szurkolói üzenetet és az „Aréna+Social Media” gomb megnyomásával posztold a képét a kivetítőre!

Ezen lépéseken végig haladva látható lesz az üzenet a LED-falon. Bízunk benne, hogy a szerdai BL-meccsen sokan találkozunk a lelátókon és szintén sokan próbálják ki új, szurkolói alkalmazásunkat, amivel remélhetőleg sikerül győzelembe hajszolni a fiúkat.

Forrás: ZF-Eger

Kövess minket
a közösségi oldalakon