Telekom Magyarország / Seyu / Telekom Veszprém nyereményjáték

2021.04.06. – 2021.04.08.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu egy nyereményjáték keretében a Magyar Telekom Nyrt. felajánlásával egy Telekom Veszprém címerével ellátott fejhallgatót ajándékoz valamely szerencsés felhasználónak, aki a 2021.04.08-án megrendezésre kerülő Telekom Veszprém – HC Vardar mérkőzésre szurkolói képet küld be.

Részvétel

A Seyu játékában való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ applikációt. A játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó a Seyu által jóváhagyott szurkolói képet küldjön be a Telekom Veszprém – HC Vardar mérkőzésre.

Díjazás

A szelfi játék nyertese egy Telekom Veszprém címerével ellátott fejhallgatót nyer a Telekom Veszprém és a Telekom Magyarország felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyertesét a Telekom Veszprém munkatársai saját megítélésük alapján a Telekom Veszprém – HC Vardar mérkőzés után választják ki.

A nyertes értesítése

A nyereményjáték győztesét email-ben értesíti ki a Seyu csapata és a nyertes képe felkerül a Seyu hivatalos Facebook oldalára.

Nyeremény átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 48 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményét, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyeremény átvétele a Telekom Veszprém Webshop-ban történik, erre a Telekom Veszprém – HC Vardar mérkőzés napjától két hétig van lehetőség.

A szelfi játék menete

A játékba a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás letöltésével és a Telekom Veszprém – HC Vardar mérkőzésre beküldött szurkolói kép beküldésével lehet nevezni.

A játék teljes időtartama alatt, 2021.04.06. 12:00-től 2021.04.08. 23:00-ig, a nap 24 órájában lehet képet beküldeni.

Lépések:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást!
  2. Lépj be a Facebook vagy Gmail fiókoddal az alkalmazásba!
  3. Jelöld a kedvencek közé a Telekom Veszprém csapatát!
  4. Válaszd ki a Telekom Veszprém – HC Vardar mérkőzést!
  5. Készíts egy képet, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  6. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játék időtartama

A játék 2021.04.06. 12:00-től 2021.04.08. 23:00-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresse Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.