Seyu – Újpest FC nyereményjáték

Seyu – Újpest FC nyereményjáték
2021.05.05. – 2021.05.08.

Játékszabályok, használati útmutató

Játékleírás

A Seyu és az Újpest FC egy közös játék keretében egy dedikált focilabdát ajándékoz valamely szerencsés felhasználónak, aki az Újpest FC – ZTE FC mérkőzésre szurkolói képet küld be.

Részvétel

A Seyu játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti vagy már letöltötte a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ applikációt. A játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó szurkolói képet küldjön be az Újpest FC – ZTE FC mérkőzésre.

Díjazás

A szelfi játék nyertese egy dedikált focilabdát nyer az Újpest FC felajánlásából. A nyeremény cserélésére nincs lehetőség.

A nyereményjáték győztesének meghatározása

A szelfi játék nyertesét az Újpest FC munkatársa az Újpest FC – ZTE FC mérkőzés után választja ki.

A nyertes értesítése

A nyereményjáték győztesét email-ben értesíti ki a Seyu csapata és a nyertes kép felkerül a Seyu hivatalos Facebook oldalára.

Nyeremény átvétele

A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertes nem reagál 48 órán belül a kiértesítésre és hogy igényli-e a nyereményét, azt nem áll módunkban fenntartani. A nyeremény átvétele az Újpest Shop-ban történik, erre az Újpest FC – ZTE FC mérkőzés napjától két hétig van lehetőség.

A szelfi játék menete

A játékba a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás letöltésével és az Újpest FC – ZTE FC mérkőzésre beküldött szurkolói kép beküldésével lehet nevezni.

A játék teljes időtartama alatt, 2021.05.05. 12:00-től 2021.05.08. 21:30-ig, a nap 24 órájában lehet képet beküldeni.

Lépések:

  1. Töltsd le az ingyenes ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást!
  2. Lépj be a Facebook, Gmail vagy Apple ID fiókoddal az alkalmazásba!
  3. Jelöld a kedvencek közé az Újpest FC csapatát!
  4. Válaszd ki az Újpest FC – ZTE FC mérkőzést!
  5. Készíts egy képet, majd válassz egy szurkolói üzenetet!
  6. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játék időtartama

A játék 2021.05.05. 12:00-től 2021.05.08. 21:30-ig tart.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Európai Unió Általános Adatvédelmi Törvényeinek megfelelően járunk el. További információért keresd Általános szerződési feltételeinket és Adatvédelmi szabályzatunkat.