’Szelfizz és nyerj a Seyu-val!’ játék – Telekom Veszprém

Játékszabályok, használati útmutató

Részvétel

A ’Szelfizz és nyerj a Seyu-val!’ játékban való részvétel ingyenes, a játékban mindenki részt vehet, aki letölti a Seyu applikációt és küld képet a megfelelő módon. Aki már letöltötte a Seyu applikációt szintén kvalifikált a játékra. A játékba annak időtartama alatt bármikor be lehet szállni.

Díjazás

A nyertes egy a Gospel koncert sorozat szervezője által felajánlott páros belépőt nyer a Gospel koncertsorozat a nyertes által választott helyszínére.

Nyeremények meghatározása

Egy darab páros belépőjegy a Gospel koncert sorozat 2019-es évadára, egy a nyertes által választott helyszínére.

A Játék célja

A játék célja, hogy Te, a felhasználó a lehető leglelkesítőbb Seyu szelfivel üzenj a Telekom Veszprém játékosainak és hívd fel a figyelmet a “Movember hónap” mozgalomra. Kizárólag a Telekom Veszprém november 23.-i eseményére érkező képek beküldői vehetnek részt a játékban!

Értékelés

A játék célja hogy a lehető legkreatívabb módon hívja fel a képküldő a figyelmet a Movember hónap mozgalomra és a bajuszt ebbe belevonva. A mérkőzést követően beérkezett képek közül a szervezők fogják kiválasztani a legjobb szurkolói képet.

A verseny győztesének meghatározása

A játék napját követően, 2019. 11.23. 19:30, a szervezők összevetik a játékban résztvevő felhasználók által beküldött képeket, majd kiválasztják a legkreatívabb képet, így határozzák meg a nyertest.

Ezt követően, 2019.11.25.-án 18:00-kor kihirdetésre kerül a verseny győztese, aki magáénak páros belépőt a Gospel koncertsorozat a nyertes által választott helyszínére.

A nyertes értesítése

A nyereményjátékok győzteseit e-mailben értesíti ki a Seyu csapata és a nyertes képek felkerülnek a Seyu hivatalos Facebook oldalára az erre kinevezett mappába. 

Nyeremény átvétele

A nyereményt a szervezők postai úton vagy a kiválasztott koncert helyszínen történő személyes átadás útján juttatják el a nyerteshez. A részletek kommunikálása email-ben történik. Amennyiben a nyertesek nem reagálnak 24 órán belül a kiértesítésre és arra, hogy hogyan kívánják átvenni a nyereményüket, a nyereménytárgyat nincs módunkban fenntartani számukra.

A játék használata

A játékba a Seyu alkalmazás letöltésével és a megjelölt Telekom Veszprém mérkőzésre küldött  Seyu szelfi beküldésével lehet nevezni. Akik már letöltötték a Seyu alkalmazást szintén nevezhetnek a játékra egy Seyu Szelfi beküldésével.

A Telekom Veszprém – Kielce esemény elérhető a Seyu alkalmazásán belül a játék teljes időtartama alatt, a nap 24 órájában.

A Telekom Veszprém – Kielce eseményre beküldött Seyu szelfiket a Seyu megosztja a hivatalos Facebook oldalán a galériában a mérkőzés végét követően. (A megosztás igénybe vehet akár 24 órát is.)

Lépések:

  1. Töltsd le az ingyenes ’Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást!
  2. Lépj be a Facebook vagy Gmail fiókoddal az alkalmazásba!
  3. Válaszd ki a Telekom Veszprém – Kielce eseményt!
  4. Csinálj egy képet és válassz ki egy üzenetet!
  5. Posztolj a ‘Megosztás’ gomb megnyomásával!

A játékok időtartama

2019. november 23. 10:30-től 2019. november 23. 19:30-ig.

Kellemes játékot kívánunk!

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.