Virtuálisan tölthetitek meg szurkolói képeitekkel az Egyetemi Csarnokot a FIBA EuroCup Women csoportkörének mérkőzésein!

A már nemzetközi porondon is bizonyított, digitális magyar megoldással szurkolhattok majd kedvenc kosarasaitoknak!

Az előírásoknak megfelelően, szurkolók nélkül kerülnek megrendezésre a FIBA EuroCup csoportkör mérkőzései, azonban egy kreatív digitális megoldásnak köszönhetően a szervezők virtuálisan be tudják csempészni szurkolókat. A ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’, magyar fejlesztésű innovatív applikációnak köszönhetően ott lehettek a lányokkal a csarnokban és bíztathatjátok őket a kőkemény csoportmérkőzések

A Seyu alkalmazáson keresztül már a meccsek előtt vagy akár a mérkőzések közben is tudnak a szurkolók képeket készíteni, motiváló üzeneteket adni hozzájuk és posztolni ezeket a képeket a sportcsarnokban lévő digitális felületekre. A négy csapat szurkolói képei meg fognak jelenni a mérkőzések alatt, a pálya melletti led felületeken valamint az óriás kijelzőn is. A megoldásnak köszönhetően így a játékosok láthatják, érezhetik az otthonról szurkolók buzdítását.

Ahhoz, hogy szurkolóként valaki felkerüljön a kijelzőkre, nem kell mást tennie, mint:

  • Letölteni okostelefonra a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ applikációt (Androidos készülékre: ITT, Apple készülékre: ITT)
  • Bejelentkezni Google vagy Facebook fiókkal
  • Bejelölni kedvencnek a FIBA-t
  • Kiválasztani a kedvenc csapatotok mérkőzését és készíteni egy fotót!

Csak akkor fog kép készülni ha a képernyő elforgatás be van kapcsolva!

Az applikáció használati útmutató videóját ITT is meg lehet tekinteni!

A csapat színekkel ellátott szurkolói képeket továbbá az alkalmazáson keresztül meg lehet osztani bármilyen közösségi média portálon is illetve, az UNI Győr is büszkén osztja majd meg egy albumban a képeket, megmutatva, hogy a szurkolókra mindig számíthatnak a lányok!

Kövessétek az UNI Győrt a közösségi médiában, hogy ne maradjatok le a legfrissebb információkról és a megosztott szurkolói képekről! Minden szurkolói megjelenésről kép is készül a helyszínen, amelyet a Seyu egy gallériában tesz elérhetővé az esemény során a weboldalán.

A lányok várják a szurkolói képeiteket, hogy érezzék Ti is szorítotok majd nekik otthonról!

Letöltés Google Play Store-ból

Letöltés Apple Store-ból

Kövess minket
a közösségi oldalakon